Wärmlands Zip Hoddie Grå

Wärmlands Zip Hoodie

Wärmlands Zip Hoodie är en modern och flexibel jacka som kombinerar funktionalitet med en trendig design. Perfekt för alla som uppskattar en kombination av stil och bekvämlighet, är denna ziphood-jacka ett måste i varje garderob.

Denna hoodie har en dubbel huva, vilket ger extra värme och skydd mot väder och vind. Det är en utmärkt funktion för kyligare dagar, och den moderna passformen garanterar en stilren och bekväm upplevelse.

Jackan är utrustad med två praktiska fickor i fronten, perfekta för att förvara dina värdesaker eller bara för att värma händerna. Mudden nedtill och i ärmsluten är tillverkade i 2x2 ribb, vilket inte bara bidrar till en bekväm passform, utan också hjälper jackan att behålla sin form över tid.

Den borstade insidan är speciellt utvald för att ge en extra mjuk känsla mot huden, vilket gör denna hoodie till en favorit för dagligt bruk. Det tillför en nivå av komfort som är svår att matcha.

Med en vikt på 290 gram/m2 och tillverkad av en kvalitetsblandning av 65% bomull och 35% polyester, är Wärmlands Zip Hoodie både hållbar och skön att bära. Den är tillgänglig i storlekar från 120-160cl till XS-5XL, vilket säkerställer att det finns en passande storlek för alla.

Wärmlands Zip Hoodie är den perfekta jackan för alla tillfällen, oavsett om du är på väg till jobbet, träningen eller bara vill ha det bekvämt hemma. En kombination av mångsidighet, komfort och stil gör den till ett smart val för den moderna livsstilen.

SKU
28000-94
399,00 kr