Wärmlands T-shirt Herr Marin

Wärmlands T-shirt Herr

Upptäck den ultimata komforten med Wärmlands T-shirt för herrar, en grundpelare i varje mans garderob. Denna t-shirt är tillverkad av 100% kammad bomull, vilket ger en mjuk och behaglig känsla mot huden. T-shirten är idealisk för både vardagsbruk och avslappnade tillställningar.

Designad med omtanke, har denna t-shirt Lycra i halsribben, vilket säkerställer en bekväm och hållbar passform. De förstärkta axelsömmarna är en viktig detalj som bidrar till plaggets hållbarhet och förmåga att behålla sin form.

Varje t-shirt har behandlats med enzymer och silikon, vilket ger en extra mjuk känsla och ett elegant utseende. Denna behandling bidrar också till att göra t-shirten mer slitstark och långvarig.

Med en vikt på 180 gram/m2 kombinerar denna t-shirt robusthet med komfort. Den är tillgänglig i ett brett urval av storlekar, från 120-160cl för yngre konsumenter till XS-5XL för vuxna, vilket gör den tillgänglig för en mångfald av kroppsformer.

För att underhålla och bevara t-shirten i bästa möjliga skick, bör den tvättas i 40 grader. Det är viktigt att inte torktumla plagget för att behålla dess form och kvalitet över tid.

Wärmlands T-shirt för herrar är mer än bara en t-shirt; det är en pålitlig och stilfull t-shirt som håller dig bekväm och snygg oavsett tillfälle. En perfekt kombination av kvalitet och stil för den moderna mannen.

SKU
25021-58
199,00 kr