Wärmlands T-shirt Dam Vit

Wärlmands T-shirt Dam

Denna klassiska t-shirt med Wärlmandstryck är det perfekta valet för den stilmedvetna kvinnan som värdesätter både kvalitet och komfort. Tillverkad av 100% kammad bomull, erbjuder denna t-shirt en mjuk och behaglig känsla mot huden. Dess moderna passform med lätt skuren midja framhäver din figur på ett smickrande sätt.

En viktig detalj är Lycra i halsribben, vilket ger en bekväm och hållbar passform runt halsen. T-shirten är behandlad med enzymer och silikon, vilket inte bara bidrar till en len yta, utan också ökar plaggets hållbarhet och ger det en högkvalitativ finish.

Med en tyngd på 180 gram/m2 är denna t-shirt både robust och bekväm för dagligt bruk. Den erbjuds i en rad olika storlekar, för att passa en mängd olika kroppstyper.

Välj mellan flera tidlösa färger: klassiskt svart, djupt marin, levande röd, rent vit och stilren gråmelerad. Dessa färger är lättmatchade och ger dig flexibilitet i din garderob.

För att bevara t-shirten i bästa skick rekommenderas tvätt i 40 grader. Tänk på att den inte bör torktumlas. Denna underhållsrutin garanterar att din Wärlmands t-shirt behåller sin kvalitet och färg länge.

Perfekt för varje dag eller som en del av en avslappnad arbetsklädsel, är Wärlmands t-shirt för damer en mångsidig och hållbar investering för din garderob.

SKU
29000-00
199,00 kr