Keeper jacket, Unisex Svart/Grå

Utforska vår "Keeper" unisex funktionsjacka, en mångsidig jacka med en sportig design, perfekt för jobbet, fritiden, sporten eller som ett lager 2-plagg under vintern. Denna jacka kombinerar funktionalitet med stil för att passa alla dina aktiviteter.

Med sina frontfickor utrustade med dragkedjor erbjuder "Keeper"-jackan praktisk förvaring för dina nödvändigheter. Kontrastsömmarna ger jackan en tuff och distinkt look, vilket gör den idealisk för de som söker både funktionalitet och stil.

Tillverkad av 100% polyester garanterar denna jacka hållbarhet och långvarig komfort. Den är lätt att sköta om och står emot de element som naturen kan erbjuda.

Tillgänglig i storlekar från XS till 5XL, passar vår "Keeper" jacka alla, oavsett storlek. Den är ett utmärkt val för alla som letar efter en mångsidig och hållbar jacka för olika typer av aktiviteter och tillfällen.

Oavsett om du är på väg till jobbet, njuter av en aktiv fritid eller behöver ett extra lager under de kalla vinterdagarna, är "Keeper" unisex jackan det perfekta valet för dig.

SKU
639-S/G
499,00 kr