Haparanda, the Central City Hoodie Grå

Haparanda, the Central City Hoodie

Wärmlands Hoodie är en modern och stilfull tröja som kombinerar komfort och funktionalitet på ett imponerande sätt. Denna hoodie är utformad för att passa alla, från den yngre generationen till vuxna, och är en idealisk hoddie för både avslappnade och aktiva dagar.

Tröjan har en dubbel luva som ger extra värme och skydd mot väder och vind, vilket gör den perfekt för kyliga dagar. Den genomgående fickan på magen är inte bara praktisk för att förvara småsaker, utan också perfekt för att värma händerna.

Mudden nedtill och i ärmsluten är gjorda i 2x2 ribb, vilket ger en säker och bekväm passform samtidigt som den behåller sin form över tid. Den borstade insidan av hoodien är särskilt utvald för att ge en mjuk och behaglig känsla mot huden, vilket höjer komfortnivån ytterligare.

Med en vikt på 290 gram/m2 är denna hoodie både robust och bekväm. Den är tillverkad av en högkvalitativ blandning av 65% bomull och 35% polyester, vilket garanterar både hållbarhet och komfort.

Wärmlands Hoodie finns tillgänglig i en rad storlekar, från 120-160cl för yngre bärare till XS-5XL för vuxna, vilket säkerställer en passande storlek för alla. Dessutom finns den i flera attraktiva färger: klassiskt svart, djupt marin och mångsidigt gråmelerad, som enkelt kan kombineras med olika stilar och tillfällen.

Oavsett om du är ute på en promenad, umgås med vänner eller bara vill ha det mysigt hemma, är Wärmlands Hoodie ett utmärkt val som kombinerar stil och funktionalitet. En mångsidig och hållbar hoodie för alla tillfällen.

SKU
26012-94
399,00 kr